Polku

Oma polku on jännä juttu. Meillä kaikilla on se, mutta harva tietää missä se kulkee. Sen voi löytää sattumalta tai tietoisesti tai sen löytymiseen ja sitä pitkin kulkemiseen voi tarvita muiden apua. Voisi kuvitella, että meille erityisopettajille, jotka päivittäin mahdollistamme ja teemme näkyväksi monia yksilöllisiä polkuja, niiden määrittäminen on helppoa. Totuus on kuitenkin toinen, ainakin minun kohdallani. Oman polun löytäminen on ollut yksi haasteellisimmista asioista elämässäni. Siitä kertoo oman polkuni polveilevuus, kiinnostus ja kouluttautuminen monelle eri alalle. On vaikeaa, kun on kiinnostunut niin monesta asiasta maailmassa.

Oma polku voi olla myös tietoinen valinta, kuten yrittäjäksi ryhtyminen minulle. Olen kypsytellyt yrittäjyyttä lähes 7 vuotta, mutta aiemmin aika ei ole ollut oikea. Miksi se on oikea juuri nyt? Siihen ovat vaikuttaneet monet asiat, kuten perhe- ja työtilanne sekä oma terveys ja tavoitteet. Ehkäpä tarvitsin nuo 7 vuotta kypsyäkseni ihmisenä, kehittääkseni ammattitaitoani ja kerätäkseni rohkeutta.

Olosuhteet yritystoiminnan aloittamiselle alkavat olla kunnossa: verkkosivut, facebooksivut, työhuone, kulkuneuvo, vakuutukset, pankkiasiat, veroasiat jne. Seuraavaksi on aika keskittyä markkinointiin ja asiakashankintaan.

Terkuin Maria

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: