Arvot

Olen pohtinut omia arvojani sekä ihmisenä että yrittäjänä. Kaikkein tärkeintä elämässä minulle on terveys ja perhe. Mitä tahansa teenkin, ne kannattelevat minua.

Koen kuitenkin itselleni tärkeiksi arvoiksi myös suomalaisuuden, inhimillisyyden, ekologisuuden ja kestävän kehityksen. Ne viitoittavat toimintaani sekä työssä että vapaa-ajalla. Luonto, ihmiset ja suomalaisuus ovat asioita, joiden vuoksi olen valmis tekemään valintoja ja näkemään vaivaa. Siksi olen valinnut blogiini kuvia luonnosta innovatiivisten yrityskuvien sijaan. Luonto antaa minulle ravintoa, lepoa, ideoita, energiaa ja iloa. Kaikkea sitä tarvitsen työssäni.

PS. Tämän päivän kuvat helteiseltä heinäkuulta ennen ukkosta.

Syysterveisin Maria

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: