Syksy

Rakastan syksyä! Pidän myös kesästä ja talvesta ja siedän kevättä, mutta missään muussa vuodenajassa ei ole niin paljon kauneutta ja erilaisia vivahteita aisteille kuin syksyssä. Syksyn värit, ruska, pimenevät kirpeät illat ja aurinkoiset aamut, hämärtyvät iltapäivät, metsän tuoksu, sienet ja kultaisena sateena putoavat lehdet. Autiot järvenselät, talviteloille siivotut mökit ja ylösalaisin käännetyt veneet. Illat, jolloin voi sytyttää kynttilät, kömpiä viltin alle , keittää ensimmäiset glögit ja nauttia olemisesta… Olen todellakin syksyihminen.

Tämä syksy on ollut erilainen kuin muut elämäni syksyt. Monta syksyä on mennyt saman kaavan mukaan: tähän aikaan vuodesta olen ollut jo valmis talviunille. Tänä syksynä havahduin siihen, etten tarvitsekaan talviunta. Olen iloinen, virkeä, toiveikas ja motivoitunut. Olen liikkunut ja nukkunut paljon, tankannut energiaa luonnosta, tehnyt kivoja asioita ja jutellut ystävien kanssa. Elämässäni on palkkatyötä, yrittäjyyttä ja vapaa-aikaa sopivassa suhteessa. Viime viikolla alkanut asiantuntijayrittäjyyskoulutus tuntuu omalta jutulta ja omalta ajalta. Bonuksena koulutuksen vastuuopettajana toimiva Sanna Olshin Starttivalmennuksesta on erinomainen luennoitsija, rautainen ammattilainen ja innostava sparraaja. Palkkatyössäni pääsen tänä syksynä ja talvena tekemään tärkeäksi kokemiani asioita ja kehittämään uudenlaisia oman arvomaailmani mukaisia toimintatapoja, joka on tuonut työhön uutta innostusta. Olen onnekas!

Syksystä nauttien Maria

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: