Tervetuloa marraskuu!

Mahtavaa marraskuuta! Yritystoiminta alkaa muotoutua ja tämä yrittäjä alkaisi olla valmis markkinoimaan. Ajattelen, että yrittäjyys on kuin mikä tahansa muukin prosessi, jossa asetetaan tavoitteita, määritellään tarvittavat toimenpiteet ja ryhdytään hommiin. Välillä on hyvä tarkistaa tavoitteita ja arvioida toimenpiteiden vaikuttavuutta, mutta muuten mennään eteenpäin askel kerrallaan. Niinhän se on elämässä muutenkin, että välillä on pidettävä tuumaustaukoja, mutta jos jotakin haluaa saavuttaa, on sen eteen tehtävä määrätietoisesti töitä.

Perheeni on ottanut yrittäjyyden hienosti vastaan. Mieheni taloudellinen tuki ja sparraaminen on korvaamatonta. Mies ja lapset ovat testanneet ideoitani, facebook-sivuja, sähköpostia ja verkkosivuja ja muutoksia on tehty sen mukaan minkä on todettu toimivan tai ei. Lapseni ovat suhtautuneet koko prosessiin kannustavasti ja on ollut hienoa huomata miten paljon heillä on jo tietoa ja ajatuksia maailmanmenosta. Yrityksestä on tavallaan tullut koko perheen yhteinen juttu, vaikka se onkin yksin minun työsarkaani.

Yrittäjyyden aloittamisella on ollut myös suuri merkitys omien voimavarojen palautumiseen, uuden motivaation löytymiseen ja stressitason laskuun. Olen lukenut useita kirjoituksia yrittäjän stressistä ja siksi alunperinkin päädyin perustamaan yrityksen palkkatyön oheen. Säännöllisellä palkkatyöllä on merkitystä stressintason hallinnassa, kun pakolliset laskut pystyy maksamaan palkkatuloilla siihen asti, kunnes yritys alkaa tuottamaan. Nykyinen työnantajani suhtautui onneksi myötämielisesti suunnitelmiini ja työaikaani lyhennettiin 3 päivään viikossa, joka mahdollistaa sekä yrittäjyysopinnot että yritystoiminnan työn ohessa. Tällä ratkaisulla myös palkkatyöstä on tullut mukavampaa ja motivoivampaa. Onko tämä nyt sitä ajankohtaista työn tuunaamista?

Nautitaan syyshämärästä  Terkuin Maria

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: