Väriä elämään

Ei uskoisi, että yllä oleva kuva on otettu syyskuussa. Nyt kun katsoo ikkunasta ulos, ei myöskään uskoisi olevan tammikuun puoliväli. Tällä viikolla sain vihdoin päätökseen syksyn pihatyöt haravointia ja kukkapenkkien siistimistä myöten. Aurinko paistoi ja linnut lirkutti, tuntui keväältä. Tänään taas ihan loppusyksyltä valkoisenharmaine taivaineen ja tihkusateineen. Vuodenajat ovat sekaisin.

Onneksi mielensisäinen vuodenaika voi olla minkä vaan itse valitsemme. Tälläkin hetkellä elämässä on meneillään kaikenlaista mielenkiintoista ja mieltä ilahduttavaa, ulkoisesta säästä viis! Vuoden 2020 ensimmäinen yrittäjyyskoulutuksen lähipäivä lähestyy ja siellä pääsen tutustumaan palvelumuotoiluun, joka on jo pitkään kiinnostanut minua. Joulukuun lähipäivänä pohdimme yrittäjän verkostoja ja olenkin asettanut alkuvuoden tavoitteeksi verkostoitua ja kasvattaa omaa verkostoani, mennä rohkeasti mukaan tapahtumiin ja markkinoida omaa yritystä. Tästä inspiroituneena sain viimein päivitettyä LinkedIn – profiilini vastaamaan nykytilannetta ja olen aktivoitunut seuraamaan ja kommentoimaan itselleni merkityksellisiä julkaisuja.

Joulun pitkä ja erittäin rentouttava vapaa palkkatyöstä antoi aivoille tilaa ja energiaa haaveiluun ja ideointiin. Moni hatara ideanpoikanen myös yritykseen liittyen on lähtenyt elämään ajatuksissani. Olen edelleen askel askeleelta kasvattanut rohkeuttani kulkea omaa polkua ja tehdä asioita, jotka eivät ehkä ole mukavuusalueellani, mutta tuntuvat tärkeiltä ja välttämättömiltä. Yritykseni ja ideani saattavat siis elää ja kehittyä tässä kevään aikana, vinkvink. Palkkatyössä olen mukana kahdessa itselleni tärkeässä hankkeessa (Digivoimaa ja Transit) ja vahvuuksien tunnistamiseen liittyvässä Voimakehä – koulutuksessa. Vapaa-ajalla joululahjaksi saatu sporttikello pitää minut liikkeessä. Puuhaa siis riittää, mutta kiinnostavaa puuhaa.

Tänään olin toista kertaa Järvenpään yrittäjien aamiaistapahtumassa. Tilaisuutta emännöivät tällä kertaa KEUKEn yritysneuvojat ja saimme lahjaksi ihanan yrittäjän työkirjan. Tutustuin tapahtumassa järvenpääläisen Kaisla-ekokampaamon yrittäjään ja oli mahtavaa huomata, että vaikka yrityksemme toimivat eri aloilla, meillä riitti juttua mm. ekologisuudesta ja yhteisöllisyydestä, jotka ovat molemmille tärkeitä juttuja. Päivän kynnys ylitetty ja tuntuu mahtavalta!

Terkuin Maria

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: