Rohkea ja tyytyväinen yrittäjä

Viime aikoina on ollut vipinää niin yrittäjyyden kuin palkkatyönkin suhteen. Bloggailu on jäänyt paitsioon LinkedIn:n ja Facebookin päivittämisen rinnalla. Alkuvuoden verkostoitumistavoitteeni on hyvää vauhtia täyttymässä ja moni muu tavoite on jo saavutettu:

  • verkostoituminen ☑️
  • asiakashankinnassa rohkaistuminen ☑️
  • oman yrityksen ja osaamisen esittely ☑️
  • yrittäjille suunnatut koulutukset ja tapahtumat ☑️
  • LinkedIn:n päivittäminen ja seuraaminen ☑️
  • verkkosivujen päivittäminen hakukoneystävällisemmiksi ☑️
  • yrittäjämäinen asenne ja mieliala (mindset) ☑️

Ensimmäisiä asiakashankintaan liittyviä onnistumisiakin on jo tullut ja aloittelevalle yrittäjälle jokainen onnistunut yhteydenotto tuottaa iloisia kiljahduksia ja tanssiaskeleita! Kotona on viime aikoina alettu tottua siihen, että allekirjoittanut kulkee välillä tanssiaskelin, kun onnistumisen riemu pyrkii pintaan. Nyt alkuvuodesta olen useastakin syystä joutunut pohtimaan sekä onnistumisia että epäonnistumisia ja tullut siihen tulokseen, että meidän pitäisi keskittyä enemmän onnistumisiin kuin epäonnistumisiin. Jokaista onnistumista kannattaisi myös iloita, vaalia ja juhlia, etteivät ne jää epäonnistumisten jalkoihin. Onnistumiset lisäävät itseluottamusta ja toivoa sekä tuottavat iloa ja kiitollisuuden tunnetta. Omat onnistumiseni saattavat tuntua muista aika pieniltä ja mitättömiltä, mutta itselleni ne ovat merkittäviä hetkiä.

Silloin kun onnistuu, kannattaa muistaa myös kiittää sekä itseään että muita onnistumiseen myötävaikuttaneita henkilöitä. Itse olen erityisen kiitollinen aviomiehelleni, tyttärilleni ja parhaalle ystävälleni. Ilman heitä moni asia olisi jäänyt kokeilematta. Lisäksi kiitokset Starttivalmennuksen Sannalle sparrauksesta, yrittäjäkollegoille tuesta ja näkökulmista sekä palkkatyön tiimitovereille aidosta välittämisestä.

Olen tyytyväinen omaan suoritukseeni, kun sain vihdoinkin päivitettyä nämä omat verkkosivut. Suoritus ei varmasti ole virheetön, mutta nämä ovat ensimmäiset koskaan rakentamani verkkosivut ja nyt viimein rohkaistuin kokeilemaan WordPressin erilaisia ominaisuuksia. Olen todella iloinen ja ylpeä, että ryhdyin hommaan, sillä mielestäni näistä tuli nyt toimivammat kuin aikaisemmin. Itseluottamuskin taisi prosessissa kasvaa, joten voiton puolella ollaan! Taukojumppana tein koirien kanssa pitkän lenkin auringonpaisteessa ja kahvitauolla meillä oli tyttären kanssa hyvät keskustelut. Onnistunut päivä siis.

Terkuin Maria

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: