Puhtia yrittäjyyteen

Olipa taas inspiroiva yrittäjyyskoulutuspäivä! Paljon käytännön tietoa ja vinkkejä. Starttivalmennuksen Sanna Olshin on aivan huippu yrittäjyyskouluttaja, suosittelen. Vaikka ulkona paistaa aurinko taivaan täydeltä ja aamulla hetken aikaa olisi ollut mukavampi viettää vapaapäivää, kannatti laittaa luurit päähän ja olla linjoilla. Onko mitään yrittäjyyteen liittyen, mitä Sanna ei tietäisi tai ainakin selvittäisi jälkikäteen?

Korona – aika muutti omiakin suunnitelmia yrittäjyyden suhteen lykkäämällä suunniteltuja yhteistyökuvioita hamaan tulevaisuuteen. Toisaalta lykkäytyminen toi mahdollisuuden muuttaa oma osaaminen näkyväksi erilaisten pätevöitymiskoulutusten kautta. Suunnitelmat ovat saaneet myös muhia rauhassa, joka on jalostanut omaa osaamista uusien ideoiden muotoon. Mitä näkyvämpää ja jalostuneempaa oma osaaminen on, sitä vahvemmalta se tuntuu! Koronan mukanaan tuoma pysähtyneisyys on siis vahvistanut omaa osaamisidentiteettiäni. Se on myös palauttanut mieleeni eri ammatti-identiteettien vahvoja tunnuspiirteitä ja sitä kautta auttanut minua muodostamaan uutta ammatti-identiteettiä, joka ei välttämättä määräydy alan mukaan vaan henkilöityy minun omaan persoonaani ja osaamiseeni ollen yhdistelmä kaikkia olemassaolevia ammatti-identiteettejäni. Mielenkiintoista, aikamatka itseen!

Hyvillä mielin ja voimaantuneena tämä sairaanhoitaja-koneinsinööri-erityisopettaja-yrittäjä lähtee nauttimaan kauniista kevätpäivästä ja aviomiehen seurasta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: