Koulutukset

Kehity vahvuuksilla™ -ryhmävalmennus

Haluatko oppia paremmin tunnistamaan, jäsentämään ja sanoittamaan omia vahvuuksiasi? Haluatko vahvistaa hyvinvointiasi ja lisätä työhösi imua ja iloa? Toivotko voimavarojen vahvistamista ja sparrausta muutoksessa toimimiseen? Kiinnostaako sinua tuunata työtä ja uraasi positiivisen psykologian tutkimustietoon perustuvien menetelmien ja työskentelytapojen avulla?  

Olet lämpimästi tervetullut Kehity vahvuuksilla™ -ryhmävalmennukseen. Valmennuksessa tunnistetaan ja vahvistetaan yksilöllisiä vahvuuksia ja voimavaroja VOIMAKEHÄ®-työskentelyn avulla.

VOIMAKEHÄ® on positiivisen psykologian laajaan vahvuusnäkemykseen perustuva teoria, ajattelutapa ja työkalu vahvuuksien laaja-alaiseen tunnistamiseen, hyödyntämiseen ja kehittämiseen. Voimakehätyöskentelyssä vahvuuksia tarkastellaan kuuden osa-alueen kautta: luonteenvahvuudet, luontainen kyvykkyys, taidot ja osaaminen, kiinnostukset, arvot ja resurssit. Kun ihminen voi työssään ja elämässään hyödyntää vahvuuksiaan kaikilta näiltä osa-alueilta, hän voi kokea parasta mahdollista hyvinvointia ja innostumista.
Tule mukaan Kehity vahvuuksilla™ -ryhmävalmennukseen TAMMIKUU 2022

TOTEUTUS VERKOSSA

Työskentelyssä käytetään osallistavia ja toiminnallisia menetelmiä sekä keskustelua. Osallistuja työstää omaa Kehity vahvuuksilla™ -portfoliota ja laatii oman henkilökohtaisen kehittymissuunnitelman. Ryhmälle perustetaan oma suljettu keskustelualusta, jossa voi käydä vertaiskeskusteluja. Ryhmän toiminta on luottamuksellista.

Valmennus verkossa 8 x 2h tapaamisina 3.1.22 lähtien maanantaisin klo 17-19.

HINTA

149,00€ + alv 24%, sisältää 8 x 2h verkkotapaamiset sekä valmennuksen materiaalin.

ILMOITTAUTUMINEN

Sähköpostilla marianlaatutyo@outlook.com tai puh 0445250401

Kuva: Irene Urpelainen IG: irkkulirkku
VOIMAKEHÄ®-käyttöön (käytäntömoduuli) verkossa

VOIMAKEHÄ®-käyttöön eli käytäntömoduuli on tarkoitettu VOIMAKEHÄ®-lisenssivalmennuksen suorittaneille täydennyskoulutukseksi voimakehän käytännön soveltamiseen ja syventämiseen. Osallistuminen edellyttää voimassaolevaa käyttölisenssiä. Osallistumiseen tarvitaan myös VOIMAKEHÄ®-kortit, koska siinä työskennellään korttien kera. Sopii esimerkiksi kasvatus-, opetus-, ohjaus- ja sote-alalla toimiville henkilöille.
VOIMAKEHÄ®-käyttöön (käytäntömoduuli) verkossa, painotus tarkkaavuuden ja mielenterveyden pulmissa KEVÄT 2022

Tämä käytäntömoduuli keskittyy voimakehän käytännön soveltamiseen asiakkaiden kanssa, joilla on tarkkaavuuden ja/tai mielenterveyden pulmia, mutta sopii kaikille.

TOTEUTUS

Valmennuspäivät verkossa ke 9.2.22 klo 14-17 3h ja ke 16.3.22 klo 14-17 3h (yht. 6h).

HINTA

75,00€ + alv 24%, sisältää verkkotapaamiset (6h) sekä koulutusmateriaalin.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittaudu tai kysy lisätietoja sähköpostilla marianlaatutyo@outlook.com tai Whatsappilla 0445250401. Kouluttaja: Maria Ojala-Vesteri, Marian ohjaus ja valmennus.

Kuva: Irene Urpelainen IG: irkkulirkku