Tietoa minusta

Olen Maria Ojala-Vesteri, 47-vuotias kone- ja tuotantotekniikan insinööri, ammatillinen erityisopettaja ja sisätautien ja kirurgian sairaanhoitaja. Vapaa-ajalla olen vaimo, kahden aikuisen tyttären äiti ja mäyräkoiran nöyrin palvelija, joka rakastaa ulkoilua, luontoa, kasvimaata, musiikkia, kirjoja ja käsillä tekemistä.

Ammatillisesti minua kiinnostaa positiivinen ja vahvuuslähtöinen ohjaustoiminta sekä laaja vahvuusnäkemys, jonka myötä olen kouluttautunut VOIMAKEHÄ®-lisenssivalmentajaksi ja -mentoriksi. Seikkailuni Marian laatutyö – nimisessä yrityksessäni on alkanut syksyllä 2019 ja blogissani jäsentelen ajatuksia, jotka risteilevät yrittäjyyden, palkkatyön ja vapaa-ajan välillä. Loppuvuodesta 2020 perustin Marian laatutyön rinnalle Marian ohjaus ja valmennus – aputoiminimen.

Lähes kaikki tässä blogissa julkaistut valokuvat ovat minun itseni ottamia, joten jos lainaat niitä muualle, muistathan kertoa lähteen kuvan yhteydessä. Kiitos!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: